PONUDA-PRODAJA
Opcije sortiranja
  • ID oglasa
  • Kvadratura
  • Cena
  • Fotografije
  • Datum objave

Plac, 15,32 a, Bela Zemlja, kod Sekulića motela.

Bela Zemlja, kod Sekulića motela, Užice, Srbija

25
Prodajemo plac površine 15,32 a na Beloj Zemlji, nedaleko od Sekulić motela . Ulaz na plac je sa asfaltnog puta, ulično osvetljenje. Voda ( gradski vodovod) i struja se nalaze pored samog placa.
€5,250

Plac, 816m2, Bela Zemlja, Dautovac

Bela Zemlja, Dautovac, Užice, Srbija

5
Prodajemo ravan, ogradjen plac površine 8,16 a na Beloj Zemlji, naselje Dautovac. Ulaz na plac je sa asfaltnog puta, ulično osvetljenje. Voda ( gradski vodovod) i struja se nalaze pored samog placa. Na placu postoji objekat površine 24m2 . Pristupačan je i leti i zimi. Idealan za izgradnju porodične kuće kao i za komercijalne objekte.
€8,000

Plac, povrsina 29,99 a, Bela Zemlja, Dautovac

Bela Zemlja, Dautovac, Čajetina, Srbija

9
Prodajemo plac površine 29,99 a na Beloj Zemlji, naselje Dautovac. Do placa se stiže makadamskim putem u dužini od oko 400m. Voda ( gradski vodovod) i struja se nalaze pored samog placa. Plac je blago strm, južno orijentisan. Pristupačan je i leti i zimi. Pozicija placa je idealna za one koji žele da uživaju u prirodi, daleko od buke.
€4,000

Na prodaju prizemna vikend kuća na Beloj Zemlji

Bela Zemlja, Prljevići, Užice, Srbija

17
Prodajemo prizemnu vikend kuću na Beloj Zemlji, u naselju Prljevići. Kuća ima 43 m2, smeštena je na placu od 15,5 ari i sastoji se od terase(trem), hodnika, kuhinje, kupatila, ostave i 1 spavaće sobe. Zidana je od ciglanih blokova, pokrivena crepom, pocinkovani su oluci, ima 2 odžaka. Podovi su parketi a u hodniku keramičke pločice. Priključena je na gradski vodovod, ima septičku jamu.
€23,000

Na prodaju prizemna porodicna kuca (89m2+10m2 podrum) u Sevojnu

Gaj, Sevojno, Srbija

9
Na prodaju porodična kuća u Sevojnu, u blizini magistrale na 200 m udaljenosti. Smeštena je na ravnom placu površine 525 m2, i ima podrum od 10 m2 i trosoban stan od 79 m2. Zidana je od cigle, pokrivena je crepom. Stolarija je drvena, podovi u sobama su brodski pod.
€20,000

Poljoprivredno zemljište, 1,5 ha, Zlatibor

Branešci, Zlatibor, Srbija

5
Prodajemo poljoprivredno zemljište na Zlatiboru ukupne površine 1,5 ha, u jednom komadu. Parcela se nalazi 3 km od centra Zlatibora,u neposrednoj blizini fabrike vode. Voda i struja u neposrednoj blizini.Dozvoljena je izgradnja višeporodičnih stambenih objekata, hotela, garni hotela, apart hotela, motela, turističkih naselja, kampa, vila i dr.
€75,000

Poljoprivredno zemljište, 24ha, Zlatibor, Gruda

Gruda, Zlatibor, Srbija

15
Prodajemo poljoprivredno zemljište na Zlatiboru ukupne površine 24 ha. Parcela se nalazi na 13 km od Čajetine i 8 km od centra Zlatibora, sa desne strane reke Bele Vode,na lokalitetu zvanom Gruda. Asfaltni put je do spomen- česme na Oku, a zatim se ide makadamom u dužini od oko 4km. Parcela je u komadu, obodom protiče reka Bele Vode , a kroz sredinu planinski potok koji nikada ne presušuje.
€240,000

Kuća, 81m2, Užice, Aleksića most

Užice, Srbija

17
a prodaju kuca spratnosti podrum + prizemlje + sprat, stambenog prostora 81 m2, smestena na ravnom, ogradjenom placu povrsine 467 m2. Zidana je od cigle, pokrivena crepom, oluci pocinkovani, ima 2 odzaka i 1.strujomer. U prizemlju kuce smestena je kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava , hodnik i 1 soba. Unutrasnje stepenice vode na sprat gde se nalaze 3 sobe i terasa. Kuca je funkcionalna.
€75,000

2-soban, 56m2, Užice, Trg partizana

Trg partizana, Užice, Srbija

12
Prodajemo komforan, dvosoban stan površine 56m2. Nalazi se na sedmom spratu stambene zgrade u centru Užica, na gradskom trgu. Zgrada poseduje lift, interfon i priključena je na centralno grejanje. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, spavaće sobe, kupatila, ostave I dve terase. Fasadna stolarija je drvena , hrastov parket u sobama, keramika u kupatilu .
€50,000

2-soban, 63m2, Užice, glavna ulica

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

11
Prodajemo komforan, dvosoban stan površine 63m2. Nalazi se na osmom spratu stambene zgrade na glavnoj ulici u neposrednoj blizini opštine i gradskog trga. Zgrada poseduje lift , interfon i priključena je na gradsko grejanje. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, spavaće sobe i kupatila. Dvostrano je orijentisan, svetao.
€50,400

3-soban, 86m2, Užice, glavna ulica

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

15
Prodajemo komforan, trosoban stan površine 86m2. Nalazi se na prvom spratu stambene zgrade u centru Užica, na glavnoj ulici, na top lokaciji u neposrednoj blizini trga. Zgrada ima centralno grejanje i interfon. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, dve spavaće sobe, kupatila, ostave , vešernice i dve terase ( nisu uračunate u kvadraturu stana).
€85,000

Plac u Kremnima, odmah pored zeleznicke stanice Sargan Vitasi, 40 ari

Sargan, Kremna, Srbija

11
Prodajemo plac u Kremnima, odmah pored zeleznicke stanice Sargan Vitasi, 40 ari. Plac je udaljen 200 m od magistralnog puta Užice - Mokra Gora . Struja i voda su u blizini, tačnije struja je na placu a voda na samoj stanici. Plac je pravougaon, blago strm. Indeks zauzetosti "IZ": 40% . Plac je pogodan za izgradnju individualnih objekta za stanovanje, kao i za izgradnju turističkih objekata.
€32,000
114 Rezultata vraceno.Po strani

CA-Stambeni-kredit-970x180px