O nama

Preduzeće Max Magnus Invest d.o.o. uspešno posluje na tržištu od 2010.godine. Osnovna delatnost je posredovanje u prometu u zakupu nepokretnosti ( stanova, kuća, poslovnih prostora, placeva, poljoprivrednog zemljišta ).

Pozicionirani smo u samom vrhu poslovnosti na teritoriji zlatiborskog oruga, sa bogatom bazom nekretnina. Posredovanje u prometu nepokretnosti predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa klijenata, uz pružanje pravne sigurnosti i diskrecije.

Zaposleni su obučeni da mogu odgovoriti na svaki postavljeni zadatak.

Postigli smo odličnu saradnju i spregu sa institucijama koje su uključene u lanac prodaje ( Notar, Služba za katastar nepokretnosti, Sud, Direkcija za izgradnju, poslovne banke, advokatske kancelarije)

Stručno vodjenje poslova, ozbiljnost, poštenje, predanost poslu kao i zadovoljni klijenat odlična su preporuka za buduće klijente.

Posvećeni smo pružanju kompletne usluge našim klijentima od odabira nekretnine do uknjižbe u Katastru nepokretnosti.

Uvek smo dobro informisani o promenama u zakonodavstvu. Pratimo kretanje cena na tržištu nepokretnosti i uvek smo spremni da uradimo profesionalnu procenu.

Izradjujemo sve vrste ugovora i sve tehničke dokumentacije potrebne za gradnju i ozakonjenje objekata.
Garantujemo kvalitet usluga svakom svom klijentu.Svakog našeg klijenta u procesu kupovine vodimo sigurnim, pravnim putem.

Ako ste doneli odluku da kupite ili prodate nekretninu,mi ćemo Vam pomoći da brzo upoznate realno stanje tržišta nekretnina, što će Vam omogućiti da lakše donesete jednu od najvažnijih odluka u životu.