Nekretnine

Max Magnus Invest
Dimitrija Tucovi?a 36
Opcije sortiranja
  • ID oglasa
  • Kvadratura
  • Cena
  • Fotografije
  • Datum objave

Zelite stan u centru grada?

centar, Užice, Srbija

9
Preporučujemo komforan, dvosoban stan površine 52m2. Nalazi se na drugom stambene zgrade u strogom centru grada, u neposrednoj blizini opštine, bioskopa i gradskog trga. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, spavaće sobe, kupatila, i dve terase. Fasadna stolarija je drvena, hrastov parket u sobama, keramika u kupatilu .
€40,000

Apartman, 52m2, Zlatibor, Potoci

Zlatibor, Srbija

2
1
15
Hitna prodaja! Na prodaju nov, nekorišćen, uknjižen apartman površine 52m2 u novoj apartmanskoj zgradi udaljenoj 5 minuta hoda od hotela Olimp, u neposrednoj blizini apartmanskog naselja Jelena Anžujska. Zgrada je smeštena u mirnom delu Zlatibora pogodnom za odmor i uzivanje. Zgrada je napravljena od najsavremenijih i veoma kvalitetnih materijala .
€75,400

Plac, 501m2, Užice, Cerovića brdo

Cerovića brdo, Užice, Srbija

6
Prodajemo poljoprivredno zemljište ( plac) površine 501m2, na Cerovića brdu. Plac je ravan, pored puta, voda i struja su pored placa.
€3,500

Poslovni prostor, 23m2, Užice, centar

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

1
0
4
Prodajemo poslovni prostor površine 23m2 u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u blizini muzeja i zelene pijace, ulaz sa glavne ulice.Infrastrukturno opremljen.Poseduje mokri čvor i čajnu kuhinju. Pod je obložen keramikom, uradjen spušteni plafon, fasadna stolarija je aluminijumska.Pogodan za više namena.
€34,500

Apartmani Prodaja - Ponuda

Zlatibor, Srbija

2
1
14
Prodajem nov, uknjižen apartman u zgradi udaljenoj 1200 m od crkve na Zlatiboru, u mirnom delu Zlatibora pogodnom za odmor i uzivanje, sa otvorenim pogledom na Tornik i proplanke Zlatibora. Apartman je zavrsen i odmah useljiv, površina mu je 52 m2. Zgrada je napravljena od najsavremenijih i veoma kvalitetnih materijala.
€67,600

40 m2, nov, uknjizen, odmah useljiv apartman na 1200 m od crkve na Zla

Srbija

1
1
8
Prodajemo nove, uknjižene apartmane u zgradi udaljenoj 1200 m od crkve na Zlatiboru, u mirnom delu Zlatibora pogodnom za odmor i uzivanje, sa otvorenim pogledom na Tornik i proplanke Zlatibora. Apartmani su zavrseni i u ponudi su kvadrature od 29 m2 do 63 m2. Zgrada je napravljena od najsavremenijih i veoma kvalitetnih materijala..
€52,000

Deo kuće, tri etaže, 400m2, Užice, Pora

Pora, Užice, Srbija

17
Prodajemo tri od ukupno četiri etaže spratne kuće. Kuća je zidana giter blokovima , pokrivena crepom, postavljeni pocinkovani oluci, uvedena trofazna struja i voda. U prizemlju se nalazi poslovni proctor ukupne površine 152m2 koncipiran kao dva lokala sa po dva mokra čvora. Poslovni proctor je kompletno završen, ugrađena stolarija, postavljena italijanska i španska keramika i klase.
€90,000

Na prodaju stambeno-poslovna zgrada sa 2 poslovna prostora i stanom u

Aleksića Most, Užice, Srbija

3
1
16
Na prodaju stambeno-poslovna zgrada sa 2 poslovna prostora i stanom u Užicu, I zona. Ukupna neto povrsina objekta je 350 m2 i sasoji se od ostavnog prostora povrsine 63,5 m2 u suterenu, poslovnog prostora povrsine 88 m2 u prizemlju I, poslovnog prostora povrsine 99 m2 u prizemlju II i stana površine 100 m2, u potkrovlju zgrade. Objekat je uzgradjen 2015.godine.
€168,000

Na prodaju poslovni prostor, ukupne povrsine 88m2, smešten u niskom pr

Aleksica Most, Užice, Srbija

1
10
Na prodaju poslovni prostor, ukupne povrsine 88m2, smešten u niskom prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Aleksica Mostu.Stolarija na poslovnom prostoru je aluminijumska, fasada je mermer, grejanje je etažno, na struju, ulaz sa ulice. Poslovni prostor se nalazi u blizini skole, vrtica, pa je pogodan za pekare, poslasticarnice, ugostiteljske objekte i razne druge namene.
€64,000

Na prodaju poslovni prostor, ukupne povrsine 99m2, smešten u prizemlju

Užice, Srbija

2
4
Na prodaju poslovni prostor, ukupne povrsine 99m2, smešten u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Aleksica Mostu. Stolarija na poslovnom prostoru je aluminijumska, termoizolovan je, ima 2 mokra čvora.Pod je graditna keramika.Poslovni prostor se nalazi u blizini skole, vrtica, pa je pogodan za pekare, poslasticarnice, ugostiteljske objekte i razne druge namene.
€52,000

Povoljno prodajemo noviji stan, povrsine 98,7 m2, smešten u potkrovlju

Užice, Srbija

13
Povoljno prodajemo noviji stan, povrsine 98,7 m2, smešten u potkrovlju stambeno-poslovne zgrade na Aleksića Mostu, u blizini skole, vrtica, Maxija. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, ostave, kupatila, 2 spavaće sobe i terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka.Stan je dvostrano orjentisan.
€52,000

Želite da živite na idealnoj nadmorskoj visini?

Dautovac, Bela Zemlja, Srbija

5
Želite da živite u prirodi, na svežem vazduhu, na 650m nadmorske visine, a da ste opet blizu grada? Da imate zemlje dovoljno da se bavite raznim aktivnostima, da postavite kuću a i pomoćne objekte? Za Vas imamo u ponudi poljoprivredno zemljište ukupne površine 1,1 ha na Beloj Zemlji, naselje Dautovac. Do ovog zemljišta se stiže makadamskim putem u dužini od oko 300m.
€16,000
93 Rezultata vraceno.Po strani