Nekretnine

Max Magnus Invest
Dimitrija Tucovi?a 36
Opcije sortiranja
  • ID oglasa
  • Kvadratura
  • Cena
  • Fotografije
  • Datum objave

Kuća Prodaja - Ponuda

Srbija

6
Na prodaju kuća na odličnoj lokaciji u Mokroj Gori. Ulaz na plac sa asfaltnog puta, ulično osvetljenje. Kuća je smeštena na ravnom i ograđenom placu površine 926m2, dok kuća u osnovi ima 66m2, spratnosti prizemlje. Priključena na kanalizacionu i vodovodnu mrežu. Nisu potrebna dodatna ulaganja. Može se koristiti za sopstvene potrebe ali i u komercijalne svrhe.
€38,000

Spratna kuća, Užice, Rakijska pijaca

Užice, Srbija

9
Na prodaju kuća na izuzetnoj lokaciji u Užicu, na Rakijskoj pijaci. Na nekoliko minuta hoda se nalazi većina srednjih škola , dve osnovne škole, vrtić, pijaca i muzej. Položaj kuće, iako je u centru grada, omogućuje potpuni mir, pa je idealna za život. Kuća je smeštena na placu površine 211 m2, spratnosti je suteren + prizemlje.
€40,000

Na prodaju gradjevinsko zemljište ukupne površine 24 ara i 56 m2, na S

Mendino brdo, Užice, Srbija

8
Na prodaju gradjevinsko zemljište ukupne površine 24 ara i 56 m2, na Senjaku, 4 km od centra grada, na lokaciji odličnoj za kuću, gde ćete biti okruženi mirom i tišinom. Pored placa su struja i voda a do placa vodi asfaltni put.Plac se sastoji od tri parcele, jedan deo placa je voćnjak.
€40,000

Ne propustite!!!! Imanje 2,3 Ha za samo 10000 Evra!

Loret, Požega, Srbija

10
Na 11,5 km od Požege, u selu Loret smešteno je ovo imanje, ukupne površine zemljišta 2 Ha 30 ari i 79 m2, od čega je pod šumom skoro 2 Ha. Nalazi se na oko 450 m nadmorske visine, i do njega se stiže dobro navaljanim makadamskim putem u dužini od 120 m, koji je prohodan i zimi i leti. Teren ja kaskadni, odnosno naizmenično se smenjuju ravne deonice sa onim koje su blago strme.
€10,000

Kuca 111 m2, na 10 ari placa, selo Dub, Bajina Bašta

Dub, Bajina Bašta, Srbija

13
Za one koji žele da pobegnu daleko od gradske vreve, preporučujemo oazu mira u selu Dub. Ovo bajkovito selo je smešteno u podnožju Kadinjače, na magistralnom putu Užice- Bajina Bašta, na 18 km od Užica i 11 km od Bajine Bašte. Na ovom lokalitetu prodajemo prizemnu kuću površine 111 m2, na placu od 10a.
€7,000

Vikendica 30 m2 na placu od 20 ari, 7 km od Užica

Volujac, Užice, Srbija

20
Ova vikendica povrsine 30 m2, smeštena je u šumici, na placu površine 19,82 ara, na 7 km od Užica ka Staparima. Idealno je mesto za ljubitelje prirode. Zidana je od blokova, omalterisana i urađena je fasada.Ima trofaznu struju, vodu, nema kanalizaciju. Makadamski put od kamena, u dužini od 35 m, vodi od asfaltnog puta do same vikendice.
€12,500

Na prodaju plac ukupne površine 4,5 a u Vrelima

Užice, Srbija

4
Na prodaju plac ukupne površine 4,5 a u Vrelima, na 2 km od centra grada. Ulaz na plac sa asfaltnog puta, ulično osvetljenje. Struja, voda i kanalizacija u blizini placa. Prodavnica na oko 100 m. Prema informaciji o lokaciji na placu je dozvoljena gradnja objekata u komercijalne svrhe (trgovina, čisto zanatstvo, poslovanje), kao i porodičnih i stambenih objekata.
€10,000

Izdajemo za magacin ili arhivu, prostor površine 44 m2, na Rakijskoj p

Užice, Srbija

0
5
Izdajemo za magacin ili arhivu, prostor površine 44 m2, na Rakijskoj pijaci.Prostor je suv, nema vlage, ima prirodnu ventilaciju.
€70 Per Month

Na prodaju plac sa prelepim pogledom, površine 11 ari u Vrelima

Vrela, Užice, Srbija

7
Na prodaju plac površine 10 ari i 97 m2 u Vrelima, 2 km od centra grada.Plac se nalazi uz asfaltni put koji ima uličnu rasvetu.Pored placa se nalazi infrastruktura(struja, voda, kanalizacija. Sa placa se pruža prelep pogled na Adu i Krčagovo.
€11,000

Na prodaju zemljište 22 ara i kuća od 72 m2, u selu Buar

Buar, Užice, Srbija

14
Prodajemo zemljište površine 22 ara sa ozidanom i ukrovljenom kućom površine 72 m2. Kuća se nalazi na oko 6 km od centra grada, pored asfaltnog puta. U blizini kuće je autobuska stanica. Kuća ima 2 etaže, u suterenu je smešten podrum, u prizemlju hodnik, kupatilo, dnevna soba i kuhinja, a u potkrovlju dve spavaće sobe. .
€18,000

Izdajemo dvosoban, kompletno renoviran i opremljen stan u Čajetini

Svetosavska, Čajetina, Srbija

1
0
12
Izdajemo dvosoban, kompletno renoviran i opremljen stan u Čajetini, smešten u prizemlju stambene zgrade u blizini parka. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe,dnevne sobe, kuhinje i trpezarije. U stanu je razvedena instalacija etažnog grejanja na struju. Stolarija u stanu je pvc u drvo dekoru, hrastov parket je u sobama a u hodniku i kuhinji keramičke pločice.
€200 Per Month

Prodajemo dvosoban, kompletno renoviran stan u Čajetini

Svetogorska, Čajetina, Srbija

12
Prodajemo dvosoban, kompletno renoviran stan u Čajetini, smešten u prizemlju stambene zgrade u blizini parka. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije. U stanu je razvedena instalacija etažnog grejanja na struju. Stolarija u stanu je pvc u drvo dekoru, hrastov parket je u sobama a u hodniku i kuhinji keramičke pločice. Stan je uknjižen.
€43,200
92 Rezultata vraceno.Po strani