Nekretnine

Ne propustite!!!! Imanje 2,3 Ha za samo 10000 Evra!

0 m² - Loret, Požega, Srbija

QR Code
Opis nekretnine

Na 11,5 km od Požege, u selu Loret smešteno je ovo imanje, ukupne površine zemljišta 2 Ha 30 ari i 79 m2, od čega je pod šumom skoro 2 Ha. Nalazi se na oko 450 m nadmorske visine, i do njega se stiže dobro navaljanim makadamskim putem u dužini od 120 m, koji je prohodan i zimi i leti. Teren ja kaskadni, odnosno naizmenično se smenjuju ravne deonice sa onim koje su blago strme. Na imanju je smešteno više objekata i to su:
1. Prizemna kuća dimenzija 7m x8 m, izgrađena od pečene cigle i smeštena na podrumu koji se nalazi u suterenu objekta. Krov kuće je na 4 vode i pokriven je crepom. U kući postoje tri prostorije, razvedena je instalacija monofazne struje, dok se u dvorištu, na 5 m od kuće nalazi betonska bandera gde je trofazna struja. Kuća je omalterisana i okrečena i spolja i iznutra, stolarija su drveni dupli prozori. Pod u kući je hrastov brodski pod, a ne postoji voda i sanitarni čvor. U kući postoji ozidan odžak. U dvorištu pored kuće je česma sa vodom , koja dolazi iz bunara koji nikad ne presušuje. Takođe je moguće povezti se i na vodovodnu mrežu sa Rzava koja prolazi na 60 m iznad kuće.
2. Letnja kuhinja u dvorištu je dimenzija 7m x 4m i sastoji se od dva odeljenja. To je zapravo brvnara pokrivena ćeramidom, krov je u dobrom stanju jer je repariran 2020. godine. Pod u kuhinji je betonski i u kuhinji se nalazi česma sa vodom a razvedena je i struja.
3. Garaža, takođe brvnara, podignuta na betonskom temelju, dimenzija je 5 m x 4m
4.Štala, dimenzija 6m x 4m, zidana je od betonskih blokova, krov je na tri vode sa velikim tavanskim prostorom. U štali je razvedena struja.
5. Wc je poljski, sagrađen od drvene građe.
Ovo imanje pogodno je za gajenje jagodičastog i drugog voća, stočarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja i mnoge druge delatnosti a može biri i savršeno mesto za odmor u prirodi i na zdravom vazduhu u okruženju bukove, cerove i hrastove šume.

Basic Details
Tip nekretnine : Zemljište
Tip oglasa : Prodaja - Ponuda
ID oglasa : 1655
Cena : €10,000
Pogled : Garden
Godina izgradnje : 1950
Površina parcele : 0 m²
Address Map
Država : Srbija
Grad : Požega
Ulica : Loret
Sprat : 0
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Zemljište Prodaja - Ponuda
  • ID oglasa : 1655
  • Površina parcele : 0 m²
€10,000
Agent info
Dimitrija Tucovi?a 36
Contact Agent