Nekretnine

Opcije sortiranja
  • ID oglasa
  • Kvadratura
  • Cena
  • Fotografije
  • Datum objave

Hitna prodaja! 51 ar poljoprivrednog zemljista sa zasadom maline

Buar, Užice, Srbija

9
Hitna prodaja! 51 ar poljoprivrednog zemljista sa zasadom maline u selu Buar, 3 km od grada uz sam asfaltni put.Voda i struja pored placa.
€12,500

Poljoprivredno zemljište, 1,5 ha, Zlatibor

Branešci, Zlatibor, Srbija

5
Prodajemo poljoprivredno zemljište na Zlatiboru ukupne površine 1,5 ha, u jednom kmadu. Parcela se nalazi na 13 km od Čajetine i 10km iz centra Zlatibora,u neposrednoj blizini fabrike vode. Asfaltni put je do spomen- česme na Oku, a zatim se ide makadamom u dužini od oko 4km.Voda i struja u neposrednoj blizini.
€75,000

Poslovni prostor, 42m2, Užice, centar

Užice, Srbija

1
0
8
Izdajemo poslovni prostor površine 42 m2 u dva nivoa. Prvi nivo je površine 35m2 i pretstavlja jednu celinu i iz njega se drvenim stepenicama penje na galeriju gde su smeštena dva mokra čvora. Nalazi se u prizemlju poslovne zgrade u prometnoj ulici u blizini muzeja.Orijentisan je ka ulici.Pod je obložen keramikom, uradjen spušteni plafon.
€300 Per Month

Poljoprivredno zemljište, 24ha, Zlatibor, Gruda

Gruda, Zlatibor, Srbija

15
Prodajemo poljoprivredno zemljište na Zlatiboru ukupne površine 24 ha. Parcela se nalazi na 13 km od Čajetine i 10km iz centra Zlatibora, sa desne strane reke Bele Vode,na lokaliteti zvanom Gruda. Asfaltni put je do spomen- česme na Oku, a zatim se ide makadamom u dužini od oko 4km..Parcela je u komadu, obodom protiče reka Bele Vode , a kroz sredinu planinski potok koji nikada ne presušuje.
€240,000

Kuća, 81m2, Užice, Aleksića most

Užice, Srbija

17
a prodaju kuca spratnosti podrum + prizemlje + sprat, stambenog prostora 81 m2, smestena na ravnom, ogradjenom placu povrsine 467 m2. Zidana je od cigle, pokrivena crepom, oluci pocinkovani, ima 2 odzaka i 1.strujomer. U prizemlju kuce smestena je kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava , hodnik i 1 soba. Unutrasnje stepenice vode na sprat gde se nalaze 3 sobe i terasa. Kuca je funkcionalna.
€75,000

2-soban, 56m2, Užice, Trg partizana

Trg partizana, Užice, Srbija

12
Prodajemo komforan, dvosoban stan površine 56m2. Nalazi se na sedmom spratu stambene zgrade u centru Užica, na gradskom trgu. Zgrada poseduje lift, interfon i priključena je na centralno grejanje. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, spavaće sobe, kupatila, ostave I dve terase. Fasadna stolarija je drvena , hrastov parket u sobama, keramika u kupatilu .
€50,000

3-soban, 57m2, Užice, Megdan

Megdan, Užice, Srbija

12
Prodajemo komforan, trosoban stan površine 57m2. Nalazi se na četvrtom spratu stambene zgrade u centru Užica, na Megdanu. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Fasadna stolarija je Pvc , hrastov parket u sobama, keramika u kupatilu i kuhinji. Na terasu se izlazi iz sve tri sobe.
€54,000

2-soban, 63m2, Užice, glavna ulica

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

11
Prodajemo komforan, dvosoban stan površine 63m2. Nalazi se na osmom spratu stambene zgrade na glavnoj ulici u neposrednoj blizini opštine i gradskog trga. Zgrada poseduje lift , interfon i priključena je na gradsko grejanje. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, spavaće sobe i kupatila. Dvostrano je orijentisan, svetao.
€50,400

3-soban, 86m2, Užice, glavna ulica

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

15
Prodajemo komforan, trosoban stan površine 86m2. Nalazi se na prvom spratu stambene zgrade u centru Užica, na glavnoj ulici, na top lokaciji u neposrednoj blizini trga. Zgrada ima centralno grejanje i interfon. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezaijom, dve spavaće sobe, kupatila, ostave , vešernice i dve terase ( nisu uračunate u kvadraturu stana).
€85,000

1-soban, 28m2, Užice, Carinski most

Carinski most, Užice, Srbija

8
Prodajemo jednosoban stan površine 28m2 u prizemlju stambene zgrade u Užicu, na Carinskom mostu. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Pre tri godine je renoviran, ugrađeni pvc prozori, , renovirano kupatilo. Kuhinja ulazi u cenu stana.Uz stan se dobija na korišćenje i pomoćni objekat ( šupa) koja se nalazi u dvorištu.
€19,000

Plac u Kremnima, odmah pored zeleznicke stanice Sargan Vitasi, 40 ari

Sargan, Kremna, Srbija

11
Prodajemo plac u Kremnima, odmah pored zeleznicke stanice Sargan Vitasi, 40 ari. Plac je udaljen 200 m od magistralnog puta Užice - Mokra Gora . Struja i voda su u blizini, tačnije struja je na placu a voda na samoj stanici. Plac je pravougaon, blago strm. Indeks zauzetosti "IZ": 40% . Plac je pogodan za izgradnju individualnih objekta za stanovanje, kao i za izgradnju turističkih objekata.
€32,000

Na prodaju 2,5 soban stan u centru, 52 m2

Užice, Srbija

11
Na prodaju 2.5 soban stan, površine 52 m2 u stambenoj zgradi. Stan je istočno orijentisan i sastoji se od hodnika, kupatila, dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i terase od 9 m2. Zgrada ima centralno grejanje i lift. U stanu je promenjena stolarija i sada je pvc. Uz stan ide i pripadajući podrum.
€35,000
131 Rezultata vraceno.Po strani