IZDAVANJE-PONUDA

 

Opcije sortiranja
  • ID oglasa
  • Kvadratura
  • Cena
  • Fotografije
  • Datum objave

Poslovni prostor, 17m2, Užice, centar

Užice, Srbija

1
0
6
Izdajemo poslovni prostor površine 17 m2 nedaleko od centra grada.Sastoji se od hodnika, jedne kancelarije, mokrog čvora i čajne kuhinje.Pogodan za advokatsku kancelaruju, knjigovodstvenu agenciju i sl.Mesečna zakupnina je 150 evra.
€150 Per Month

1-soban, 40m2, Sevojno, Višeslava Bugarinovića

Višeslava Bugarinovića, Sevojno, Srbija

12
Izdajemo namešten, komforan, jednosoban stan u stambenoj zgradi u Sevojnu. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom , dnevne sobe, kupatila, ostave i terase. Nalazi se u mirnoj stambenoj četvrti. Sa terase se pruža predivan pogled na grad. Mesečna zakupnina iznosi 80 evra. Obavezan jedan depozit.
€80 Per Month

Poslovni prostor, 8m2, Užice, centar

Užice, Srbija

0
2
Izdajemo poslovni prostor pogodan za menjačnicu,manji servis,trafiku, mini shop i slično.Nalazi u prizemlju poslone zgrade u prometnoj saobraćajnoj ulici. Poslovni prostor ima izlog ka ulici. Potreban jedan depozit.
€100 Per Month

Hala, 680m2, Užice, Krčagovo

Krčagovo, Užice, Srbija

3
0
13
Izdajemo skladišno-poslovni prostor dimenzija 45x15m,površine 680m2. Koncipiran je kao poslovni prostor koji u prizemlju ima prijemnu kancelariju, čajnu kuhinju i dva mokra čvora i na spratu dve kancelarije; i magacinski prostor površine 620m2.
€2,500 Per Month

Izdajem poslovni prostor, 13 m2, Užice, centar

Užice, Srbija

1
7
Izdajemo poslovni prostor pogodan za kancelariju, servis, mini shop ili bilo koja druga delatnost ( samo ne roštilj i prženje).Nalazi u prizemlju stambene zgrade na glavnoj ulici (Dimitrija Tucovica ). Poslovni prostor ima izlog ka ulici, ima mokri cvor, centralno grejanje . Moze se iznajmiti prazan ili opremljen.
€250 Per Month

Poslovni prostor

Centar, Užice, Srbija

1
1
2
Izdajemo poslovni prostor u centru grada površune 33 m2, u prizemlju stambene zgrade. Poslovni prostor ima mokri čvor i pogodan je za trgovinu, kancelarije, ordinacije ili neke uslužne delatnosti. Ima spušteni plafon i rasvetu, izlog ka ulici. 1 depozit. Ukoliko se lokal uzima za ugostiteljstvo cena zakupa je 400 eura.
€200 Per Month

Poslovni prostor, 45m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

1
0
1
Izdajemo poslovni prostor površine 45m2. Prvi nivo je površine 35m2 orijentisan kao jedna celina.Na galeriji su smeštena dva mokra čvora.Fasadna stolarija je aluminijumska, izlog prema ulici.Ugradjena je italijanska keramika I klase, spušteni plafoni.Grejanje je etažno,na struju.
€350 Per Month

Lokal, 24m2, Užice, Omladinska

Omladinska, Užice, Srbija

1
0
6
Izdajemo poslovni prostor površine 24m2. Nalazi se u prizemlju poslovne zgrade.Pod je obložen keramikom, fasadna stolarija je aluminijumska, sa rešetkama. Poseduje mokri čvor.Pogodan za kancelariju, frizerski salon i sl.Mesečna zakupnina je 130 evra. Obavezan jedan depozit.
€130 Per Month

Poslovni prostor, 12m2, Užice, glavna ulica

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

1
0
3
Izdajemo poslovni prostor površine 12m2 pogodan za butik, kancelariju i sl.
€80 Per Month

Poslovni prostor, 200m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

4
2
1
Izdajemo kuću ukupne površine oko 200m2 spratnosti Su+Pr+Ta. U suterenu se nalazi jedna prostorija površine oko 100m2 koja je pogodna za magacinski prostor.U prizemlju su četiri kancelarije i dva mokra čvora.Mogućnost adaptacije tavanskog prostora, kao i sveukupnog prostora po želji zakupca.
$650 Per Month

Poslovni prostor, 52m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

1
1
5
Izdajemo poslovni prostor površine 52m2. Nalazi se u prizemlju nove stambeno-poslovne zgrade i pogodan je za više delatnosti. Pod je obložen keramikom, fasadna stolarija je aluminijumska.Grejanje je etažno, na struju.Ima mokri čvor. Moguće je napraviti i čajnu kuhinju. Ulaz sa ulice, izlog je prema ulici. Mesečna zakupnina je 400 evra + PDV.
€400 Per Month

Poslovni prostor, 120m2, Užice, zelena pijaca

centar, Užice, Srbija

5
0
11
Izdajemo poslovni prostor na dva nivoa površine 120m2.Na oba nivoa se nalazi mokri čvor i čajna kuhinja. Na prvom nivou su tri kancelarije, dok drugi nivo nije pregraadjen. Na podu je parket. Grejanje je etažno, na struju.Nalazi se u centru grada, kod zelene pijace. Pogodan za više delatnosti.
€500 Per Month
14 Rezultata vraceno.Po strani

CA-Stambeni-kredit-970x180px