IZDAVANJE-PONUDA

 

Opcije sortiranja
  • ID oglasa
  • Kvadratura
  • Cena
  • Fotografije
  • Datum objave

Izdajem poslovni prostor, 13 m2, Užice, centar

Užice, Srbija

1
7
Izdajemo poslovni prostor pogodan za kancelariju, servis, mini shop ili bilo koja druga delatnost ( samo ne roštilj i prženje).Nalazi u prizemlju stambene zgrade na glavnoj ulici (Dimitrija Tucovica ). Poslovni prostor ima izlog ka ulici, ima mokri cvor, centralno grejanje . Moze se iznajmiti prazan ili opremljen.
€150 Per Month

Poslovni prostor

Centar, Užice, Srbija

1
1
2
Izdajemo poslovni prostor u centru grada površune 33 m2, u prizemlju stambene zgrade. Poslovni prostor ima mokri čvor i pogodan je za trgovinu, kancelarije, ordinacije ili neke uslužne delatnosti. Ima spušteni plafon i rasvetu, izlog ka ulici. 1 depozit. Ukoliko se lokal uzima za ugostiteljstvo cena zakupa je 400 eura.
€200 Per Month

Poslovni prostor, 45m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

1
0
1
Izdajemo poslovni prostor površine 45m2. Prvi nivo je površine 35m2 orijentisan kao jedna celina.Na galeriji su smeštena dva mokra čvora.Fasadna stolarija je aluminijumska, izlog prema ulici.Ugradjena je italijanska keramika I klase, spušteni plafoni.Grejanje je etažno,na struju.
€350 Per Month

Lokal, 24m2, Užice, Omladinska

Omladinska, Užice, Srbija

1
0
6
Izdajemo poslovni prostor površine 24m2. Nalazi se u prizemlju poslovne zgrade.Pod je obložen keramikom, fasadna stolarija je aluminijumska, sa rešetkama. Poseduje mokri čvor.Pogodan za kancelariju, frizerski salon i sl.Mesečna zakupnina je 130 evra. Obavezan jedan depozit.
€130 Per Month

Poslovni prostor, 12m2, Užice, glavna ulica

Dimitrija Tucovića, Užice, Srbija

1
0
3
Izdajemo poslovni prostor površine 12m2 pogodan za butik, kancelariju i sl.
€80 Per Month

3-soban, 100m2, Užice, Koštica

Koštica, Užice, Srbija

8
Izdajemo prazan, trosoban stan u potkrovlju porodične kuće.Sastoji se od hodnika,kuhinje,ostave, dnevne sobe, dve spavaće sobe i kupatila.Stolarija je drvena, termoizolaciona fasada,parket je u sobama.U dvorištu se nalazi pomoćni objekat koji se može koristiti za skladištenje ogreva.
€80 Per Month

Poslovni prostor, 200m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

4
2
1
Izdajemo kuću ukupne površine oko 200m2 spratnosti Su+Pr+Ta. U suterenu se nalazi jedna prostorija površine oko 100m2 koja je pogodna za magacinski prostor.U prizemlju su četiri kancelarije i dva mokra čvora.Mogućnost adaptacije tavanskog prostora, kao i sveukupnog prostora po želji zakupca.
$650 Per Month

Poslovni prostor, 52m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

1
1
5
Izdajemo poslovni prostor površine 52m2. Nalazi se u prizemlju nove stambeno-poslovne zgrade i pogodan je za više delatnosti. Pod je obložen keramikom, fasadna stolarija je aluminijumska.Grejanje je etažno, na struju.Ima mokri čvor. Moguće je napraviti i čajnu kuhinju. Ulaz sa ulice, izlog je prema ulici. Mesečna zakupnina je 400 evra + PDV.
€400 Per Month

Poslovni prostor, 120m2, Užice, zelena pijaca

centar, Užice, Srbija

5
0
11
Izdajemo poslovni prostor na dva nivoa površine 120m2.Na oba nivoa se nalazi mokri čvor i čajna kuhinja. Na prvom nivou su tri kancelarije, dok drugi nivo nije pregraadjen. Na podu je parket. Grejanje je etažno, na struju.Nalazi se u centru grada, kod zelene pijace. Pogodan za više delatnosti.
€500 Per Month

Poslovni prostor, 45m2, Užice, centar

centar, Užice, Srbija

1
0
Izdajemo poslovni prostor površine 35m2 plus galerija 10m2.Opremljen je mokrim čvorom i čajnom kuhinjom. Pod je obložen mermernim keramičkim pločicama, aluminijumska stolarija, razvedena rasveta, spušteni plafoni. Nalazi se u centru grada, ulaz je sa ulice. Izlog je sa dve strane. Pogodan za više delatnosti.
€350 Per Month

Hala, 360m2, Užice, Pora

Pora, Užice, Srbija

0
18
Izdajemo halu na Pori na duži vremenski rok. Hala je na dve etaže od po 180m2, plus kancelarijski prostor od 120m2.Ugradjena PVC stolarija, razvedeno EG na struju,telefonska linija,internet.Nalazi se pored asfaltnog puta tako da je moguć prilaz velikim kamionima.Pošto etaže imaju odvojene ulaze, moguće je zakupiti i jednu etažu.
€650 Per Month

POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE

Srbija

1
Prodajem seosko domaćinstvo u Glumču, 3km od centra Požege.Ukupna površina zemljišta je 1ha 56ari i sastoji se od tri parcele.Na jednoj parceli se nalazi prizemna,porodična kuća površine 87m2 i dva pomoćna objeta.Druge dve parcele su površina 87,44a i 47a i po strukturi su njive.Zemljište je ravno,pored puta i u neposrednoj blizini reke.Pogodno za gajenje svih poljoprivrednih kultura.
€25,000 Per Year
    12 Rezultata vraceno.Po strani

    CA-Stambeni-kredit-970x180px